Πανιώνιος: Ενάμιση μήνα εκτός ο Μίκο, 20 μέρες ο Μαλέρμπ

Οι Αντόνιο Μίκο, Ζερεμί Μαλέρμπ του Πανιωνίου εγχειρίστηκαν και σήμερα Παρασκευή, πήραν εξιτήριο από το ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Πότε επιστρέφουν στις προπονήσεις οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης

Πανιώνιος: Ενάμιση μήνα εκτός ο Μίκο, 20 μέρες ο Μαλέρμπ

Οι Αντόνιο Μίκο, Ζερεμί Μαλέρμπ του Πανιωνίου εγχειρίστηκαν και σήμερα Παρασκευή, πήραν εξιτήριο από το ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Ο Αντόνιο Μίκο και ο Ζερεμί Μαλέρμπ, πήραν εξιτήριο το πρωί της Παρασκευής από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης, υποβλήθηκαν την Πέμπτη (7/5) σε επεμβάσεις από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα.

Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Μίκο υποβλήθηκε σε εγχείρηση άκρου ποδός και πλέον ο χρόνος επανόδου του στις προπονήσεις υπολογίζεται σε 1,5 μήνα.

Ο Ζερεμί Μαλέρμπ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μηνίσκο και υπολογίζεται πως σε περίπου 20 ημέρες θα μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Θυμίζουμε πως στη Νέα Σμύρνη, όλα τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του Πανιωνίου, ήταν αρνητικά.

Έτσι όλα κύλησαν ομαλά τις τελευταίες ημέρες και οι ποδοσφαιριστές του «Ιστορικού» έχουν ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις τους ανά γκρουπ, με εξαίρεση βέβαια τους Μαλέρμπ και Μίκο οι οποίοι όπως αναφέραμε και παραπάνω, σήμερα πήραν εξιτήριο.