Μαρτίνς: «Δεύτερο σπίτι μου ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και δήλωσε πως η ομάδα του Πειραιά είναι το δεύτερο σπίτι του.

Μαρτίνς: «Δεύτερο σπίτι μου ο Ολυμπιακός» (vid)

Το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Ο ίδιος ήταν ευτυχισμένος με το νέο του συμβόλαιο και πολύ χαρούμενος που η διοίκηση του δείχνει στην πράξη πως τον εμπιστεύεται και ότι είναι ικανοποιημένη με το έργο που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι του.

«Είμαι πολύ περήφανος, πολύ χαρούμενος. Καταρχάς ευχαριστώ τον πρόεδρο που δείχνει πως πιστεύει στη δουλειά μας. Αποτελώ μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας εδώ και πολύ καιρό. Ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου, ο Ολυμπιακός για μένα έγινε το δεύτερο σπίτι μου, γιατί όλοι οι φίλαθλοι μου το επέτρεψαν αυτό. Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανεώνω με τον Ολυμπιακό και συνεχίζω να δουλεύω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο για δύο χρόνια ακόμη. Και περιμένουμε μεγάλες κατακτήσεις σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.