Μαρτίνς: «Όραμά μου να συνεχίσουμε τις επιτυχίες» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέκτεινε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην κουβέντα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στην επόμενη σεζόν.

Μαρτίνς: «Όραμά μου να συνεχίσουμε τις επιτυχίες» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και για τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Πειραιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας τους.

Επίσημο! Ο Πέδρο Μαρτίνς για ακόμα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Αισθάνομαι μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ανανεώσω από τις συζητήσεις που έκανα με τον κύριο Μαρινάκη. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι είμαι ένα κομμάτι και ήθελα να συνεχίσω το έργο που είχαμε ξεκινήσει», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του στο Mega και πρόσθεσε: «Δεν χρειάστηκαν πάνω από 5-10 λεπτά. Συμφωνήσαμε τα πάντα, συμφωνήσαμε τα βασικά. Οπότε ήταν εύκολο για εμένα».

Συνεχίζοντας, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στη χρονιά που έχει διακοπεί και είπε: «Πρώτα απ' όλα θέλω να τελειώσουμε τη χρονιά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους μας. Να τελειώσουμε τη χρονιά και να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και θέλει να κατακτά τίτλους. Και φυσικά ο Ολυμπιακός έχει κάνει θαυμάσια πορεία φέτος στην Ευρώπη. Το όραμά μου για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών, γιατί είμαστε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία».

Κλείνοντας, ο Πορτογάλος προπονητής ευχήθηκε σύντομα να γίνουν παιχνίδια και πάλι σε γεμάτο Καραϊσκάκη: «Εύχομαι να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό σε γεμάτο Καραϊσκάκη και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές με τον κόσμο μας».