Επίσημο! Ο Πέδρο Μαρτίνς για ακόμα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό

Και επισήμως πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Επίσημο! Ο Πέδρο Μαρτίνς για ακόμα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς τα είχαν βρει εδώ και αρκετές ημέρες και εκείνο που απέμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο και φυσικά να επισημοποιηθεί αυτή η συμφωνία.

Ο Πορτογάλος προπονητής το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που θα είναι διάρκειας δύο ετών και από το οποίο θα βάζει στον λογαριασμό του περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές και στον Πειραιά είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του προπονητή. Ειδικά τη δεύτερη χρονιά του συνδύασε το ωραίο ποδόσφαιρο με τις επιτυχίες. Στο περιθώριο των υπογραφών οι Μαρινάκης και Μαρτίνς μίλησαν και για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς. Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια δύο χρόνια και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους ''16'' του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους ''ερυθρόλευκους'' από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών στους ομίλους του UEFA Champions League».