Το γύρισε ο Γκασπάρ και αύξησε τις πιθανότητες παραμονής στον Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο Γκασπάρ έχει κερδίσει πόντους στον Ολυμπιακό και πλέον έχει αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα του Πειραιά.

Το γύρισε ο Γκασπάρ και αύξησε τις πιθανότητες παραμονής στον Ολυμπιακό

Ένα από τα ζητήματα που είναι ανοιχτά για τον Ολυμπιακό είναι και αυτό του Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Ανγκολέζος μπακ έμοιαζε στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν να έχει χάσει πολύ έδαφος και να είναι αρκετά πίσω. Παρόλα αυτά και εκείνος πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι αλήθεια ότι μοιάζει να έχει γυρίσει την κατάσταση.

Ο 27χρονος μπακ βρίσκεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων προβλέπει την πληρωμή ενός εκατομμυρίου από τους Πειραιώτες για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο παρελθόν είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον Γκασπάρ. Έχει πολύ καλή άποψη για τον Ανγκολέζο, ο οποίος άργησε να μπει στην ομάδα, αλλά από τη στιγμή που προσαρμόστηκε σε θέματα τακτικής όλα άλλαξαν.

Πλέον στον Ολυμπιακό σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του Μπρούνο Γκασπάρ. Βέβαια αναμένεται να γίνουν επαφές και με την πλευρά της Σπόρτινγκ προκειμένου αν μπορέσουν να ρίξουν το ποσό του ενός εκατομμυρίου.

Είναι κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα, αλλά ο Γκασπάρ είναι μία περίπτωση που την έχουν στο μυαλό τους ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.