Ολυμπιακός: «Όχι» του Σουντανί σε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Ο Χιλάλ Σουντανί αποφάσισε για το μέλλον του και απέρριψε μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία θέλοντας να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: «Όχι» του Σουντανί σε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Ο Χιλάλ Σουντανί έχει υποβληθεί σε εγχείρηση πρόσθιου χιαστού και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο υπέστη τον ίδιο σοβαρό τραυματισμό ο επιθετικός του Ολυμπιακό, ο οποίος ωστόσο κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να επανέλθει ακόμα καλύτερος.

Παρόλα αυτά ο Σουνταντί έχει βρεθεί στο… στόχαστρο συλλόγων και το όνομα του έχει εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια. Ο ίδιος, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τον Ολυμπιακό και δεν το θέλει κιόλας αυτό.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Χιλάλ Σουντανί πήρε την τελική του απόφαση για το μέλλον του. Ο έμπειρος επιθετικός είχε πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχει αρνηθεί, διότι όπως τους είπε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Ο Χιλάλ Σουντανί έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά γι’ ακόμα ένα χρόνο και σκοπεύει να το εξαντλήσει. Ειδικά μετά και την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» ο Αλγερινός δεν σκέφτεται να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του είχε δώσει ρόλο στην ομάδα και μάλιστα είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς του Europa League, αλλά στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του. Όσον αφορά στην αποθεραπεία του πάει από το καλό στο καλύτερο και ο παίκτης είναι αισιόδοξος πως δεν θα καθυστερήσει πολύ η επιστροφή του.