Το τεστ στον Μαρτίνς και η επιστροφή του Ολυμπιακού στον Ρέντη (pic)

Στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι για την επιστροφή στις προπονήσεις. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό και τα τεστ για τον ιό. Τεστ έκανε ο Μαρτίνς.

Το τεστ στον Μαρτίνς και η επιστροφή του Ολυμπιακού στον Ρέντη (pic)

Η επιστροφή στην κανονικότητα ξεκινάει σιγά σιγά και ήδη οι ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν μπει στη διαδικασία να αρχίσουν τις προπονήσεις. Από αύριο και στον Ολυμπιακό ξεκινούν προπονήσεις στον Ρέντη, τηρώντας ωστόσο όλες τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Οι Πειραιώτες από την Τρίτη θα πηγαίνουν στον Ρέντη ανά γκρουπ. Συγκεκριμένα θα δημιουργηθούν τρία γκρουπ που θα πηγαίνουν στο προπονητήριο σε διαφορετικές ώρες. Το πρώτο θα πηγαίνει στις 9:00 το πρωί, το δεύτερο στις 10:30 και το τρίτο στις 12:00.

Για αρχή οι «ερυθρόλευκοι» θα ρίξουν το βάρος στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αφού όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές έκαναν ατομικά προγράμματα στα σπίτια τους.

Ο Ολυμπιακός θα τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα και ήδη πραγματοποιήθηκαν τα τεστ για τον κορονοϊό πριν γίνει η επιστροφή στον Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στο προπονητήριο των Πειραιωτών και υποβλήθηκε και αυτός σε τεστ για τον κορονοϊό.