Ολυμπιακός: Ετοιμάζουν την επιστροφή στον Ρέντη

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την επιστροφή στις προπονήσεις στον Ρέντη ανά γκρουπ και τηρώντας τους κανόνες που έθεσε η Κυβέρνηση και η επιστημονική ομάδα.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζουν την επιστροφή στον Ρέντη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουν οι αθλητές και οι ομάδες στην καθημερινότητα τους. Από την Τρίτη 5 Μαΐου ξεκινούν οι προπονήσεις ανά γκρουπ και για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Αυτό φυσικά ισχύει και για τον Ολυμπιακό.

Αυγενάκης: Αρχίζουν στις 5 Μαίου οι προπονήσεις στη Super League σε γκρουπ 6-8 αθλητών (vid)

Στον Πειραιά προετοιμάζονται για τον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθούν τα γκρουπ και πως θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Ακόμη δεν έχουν βγει τα οριστικά γκρουπ των ποδοσφαιριστών και ούτε υπάρχει απόφαση από το τεχνικό επιτελείο για το τι ακριβώς θα ισχύσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είναι σε συνεχείς συζητήσεις προκειμένου να τακτοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες και να είναι όλα έτοιμα για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το πιθανότερο είναι πως την Παρασκευή (1/5) θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από το τεχνικό επιτελείο και φυσικά θα υπάρξει και η ανάλογη ενημέρωση προς τους ποδοσφαιριστές. Όλο αυτό το διάστημα πάντως οι παίκτες ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθούν το πρόγραμμα που τους είχε χορηγηθεί από το τεχνικό επιτελείο.