Τι δήλωσε ο Ολιβέιρα για το μέλλον του στην ΑΕΚ, το νέο γήπεδο και την Premier League

O επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Ρέντινγκ όπου και έπαιξε πέρσι.  Ο Πορτογάλος μίλησε για το μέλλον του στη χώρα μας, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την Premier League.

Τι δήλωσε ο Ολιβέιρα για το μέλλον του στην ΑΕΚ, το νέο γήπεδο και την Premier League

O επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Ρέντινγκ όπου και έπαιξε πέρσι. Ο Πορτογάλος μίλησε για το μέλλον του στη χώρα μας, το νέο γήπεδο και την Premier League.

Για την μετακίνησή του στην ΑΕΚ, μετά το πέρασμα που είχε από τη Ρέντινγκ, ο Πορτογάλος φορ σημείωσε:

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα και να αγωνιστώ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι παρόμοιο πρότυπο με το πορτογαλικό.

Υπάρχουν μερικά πολύ μεγάλα κλαμπ. Μαζί με την ΑΕΚ, υπάρχει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και η χώρα είναι καταπληκτική για να ζήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Ο Ολιβέιρα, το όνομα του οποίου ακούστηκε το χειμώνα και για μεταγραφή στην Αγγλία και τη Γουλβς, μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στα Βρετανικά γήπεδα.

«Νομίζω ότι έχω την ποιότητα να παίξω στην Premier League. Αν προκύψει αυτή η ευκαιρία, θα την αναλύσω και θα τη συζητήσω με την ΑΕΚ για να δω αν είναι καλό και για τις δυο πλευρές.

Βέβαια αυτή τη στιγμή ο βασικός μου στόχος είναι να παραμείνω στην ΑΕΚ. Χτίζουμε ένα εκπληκτικό γήπεδο, ο σύλλογος αναπτύσσεται και θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές της Ελλάδας» σχολίασε ο άσος της ΑΕΚ.

Ο Ολιβέιρα για το θέμα του κορονοϊού και την κατάσταση στη χώρα μας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο που διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται η Ελλάδα την πανδημία.