Μοντέλο Bundesliga στη SuperLeague: Με 100 οπαδούς οι αγώνες στα πρωταθλήματα

Παρουσία κόσμου αλλά μόλις 100 θεατών θα διεξάγονται οι αγώνες μετά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μοντέλο Bundesliga στη SuperLeague: Με 100 οπαδούς οι αγώνες στα πρωταθλήματα

Αλλαγές φέρνει η τελική έγκριση του σχεδίου για την επόμενη μέρα της καραντίνας με την κυβέρνηση να επιλέγει ένα ευέλικτο αλλά συντηρητικό, ταυτόχρονα, σχέδιο μετάβασης σε μία νέα πραγματικότητα.

Σε γενικές γραμμές θα αναφερθεί σε αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα που θα κάνει στις 18.00 ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουν στη συνέχεια οι αρμόδιοι υπουργοί.

Όσον αφορά τον Αθλητισμό το πλάνο της επανεκκίνησης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikaiologitika.gr περιλαμβάνει:

Από τα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ατομικές σε πρώτη φάση προπονήσεις των επαγγελματικών ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι οι αθλητές μόνοι, ή σε δυάδες και τριάδες θα προπονούνται και στα τέλη Μαΐου θα αρχίσουν ολοκληρωμένες προπονήσεις με μπάλα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου αλλά αυτό μετά από απόφαση των ποδοσφαιρικών ενώσεων.

Οι επαγγελματικές ομάδες έχουν ήδη ενημερωθεί. Οι αγώνες θα γίνουν με περίπου 100 άτομα πλέον των όσων βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι.

Για το πως θα αγωνίζονται οι αθλητές επελέγη το μοντέλο bundesliga , και θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες από τους επιστήμονες.

Τα ατομικά αθλήματα θα ξεκινήσουν προπονήσεις από τις 4 Μαΐου