Ολυμπιακός: Ο Ζότα, η ρήτρα και το "ΦΩΣ"

Και οι Πορτογάλοι αναπαράγουν το ρεπορτάζ του "ΦΩΤΟΣ" για τον Ζότα της Μπενφίκα που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Τι αναφέρουν για τον Ζόρζε Μέντες και τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Ο Ζότα, η ρήτρα και το "ΦΩΣ"

Το "ΦΩΣ" σας αποκάλυψε πως στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και το όνομα του Ζότα της Μπενφίκα. Είναι μία δύσκολη περίπτωση, αφού είναι αρκετά "αλμυρή", αλλά είναι ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" σαφώς και γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι μία δύσκολη υπόθεση, αλλά έχουν αποδείξει πως ακόμη και αυτές έχουν τον τρόπο τους να τις φέρνουν εις πέρας. Το θέμα του Ζότα το αναπαράγουν πλέον και τα πορτογαλικά Μέσα.

Η Record χρησιμοποιεί το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" και τις πληροφορίες της εφημερίδας μας. Εμπλουτίζει το ρεπορτάζ με δικές της πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση. Οι "αετοί" της Λισαβόνας θέλουν να τον δώσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Record στέκεται και αυτή με τη σειρά της στις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο Ολυμπιακός με τον Ζόρζε Μέντες. Ο Πορτογάλος ατζέντης έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να φέρει ακριβούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα του Πειραιά. Το είχε κάνει αυτό και με τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος στη Σπόρτινγκ είχε ρήτρα 60 εκατ. ευρώ.

Ο Ζότας για παράδειγμα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι έχει μία ρήτρα 88 εκατ. ευρώ, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ανανέωσε το συμβόλαιο του έως τον Ιούνιο του 2024.

Δείτε το δημοσίευμα της Record με το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ"