«Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει στην Ατλέτικο τον Καμαρά του Ολυμπιακού»

Ο Μαντί Καμαρά έχει "γυαλίσει" στον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος έχει υπό παρακολούθηση τον χαφ του Ολυμπιακού και τον θέλει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει στην Ατλέτικο τον Καμαρά του Ολυμπιακού»

Ένα από τα "διαμάντια" του ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό.

Μέχρι τώρα το "παιχνίδι" παιζόταν κυρίως στην Αγγλία, αφού από εκεί προέκυπτε το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον άσο του Ολυμπιακού. Βέβαια, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει θέμα και στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα η σελίδα "LTV Noticias" με ποστάρισμα της έκανε γνωστό πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται να έχει στη λίστα του τον Μαντί Καμαρά. Συγκεκριμένα οι Ισπανοί θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής του είναι στόχος για να καλύψει το κενό του Τόμας Παρτέι που ετοιμάζει βαλίτσες για την Άρσεναλ.

«Η Ατλέτικο θα μπορούσε να έχει διαλέξει τον Καμαρά ως έναν από τους βασικούς της στόχους, με τον τρόπο παιχνιδιού του να είναι ιδανικός για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα ο Τόμας Παρτέι», ανέφερε η συγκεκριμένη σελίδα για τον Μαντί Καμαρά και το ενδιαφέρον του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Τα δικαιώματα του Μαντί Καμαρά ανήκουν στον Πιερ Ισά, αλλά θυμίζουμε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μία ομάδα στην οποία ασκεί επιρροή ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει ρόλο σε αυτή την υπόθεση κι ας μην είναι πελάτη τους ο Καμαρά.

Πάντως στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η τιμή που έχουν ορίσει είναι στα 20 εκατ. ευρώ ή τουλάχιστον η βάση της κουβέντας του. Φυσικά και τα δεδομένα λόγω της κρίσης του κορονοϊού έχουν αλλάξει και στα οικονομικά, αλλά ο Καμαρά είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του Ολυμπιακού.