Εμρέ Μορ: Η οικονομική ζημιά της Θέλτα και ο όρος με τον Ολυμπιακό

Η μεγάλη ανησυχία της Θέλτα για τον Εμρέ Μορ που δεν στέριωσε ούτε στον Ολυμπιακό. Πόσο κόστισε ο δανεισμός του, ποιος ήταν ο όρος που είχε μπει μεταξύ των δύο ομάδων.

Εμρέ Μορ: Η οικονομική ζημιά της Θέλτα και ο όρος με τον Ολυμπιακό

Όταν ο Ολυμπιακός παραχώρησε στη Γουλβς τον Ντανιέλ Ποντένσε τότε επέλεξε να αποκτήσει τον Εμρέ Μορ. Στον Πειραιά γνώριζαν ότι ήταν ένα στοίχημα η συγκεκριμένη κίνηση, διότι ο Τούρκος παρά το ταλέντο του δεν είχε καταφέρει να στεριώσει σε καμία ομάδα.

Ολυμπιακός: Γυρίζει στη Θέλτα ο Μορ

Στη Θέλτα, όμως, ίσως να είχαν μεγαλύτερη αγωνία από τον Ολυμπιακό για να "πιάσει" ο Εμρέ Μορ. Στο Βίγκο είχαν το άγχος τους να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της η καριέρα του Τούρκου εξτρέμ, ο οποίος ξεχειλίζει από ταλέντο, αλλά έχει αποδειχτεί πως αυτό δεν είναι αρκετό.

Στην Ισπανία γίνεται αναφορά στον Εμρέ Μορ, διότι βλέπουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν στέριωσε ούτε στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ωστόσο στη συμφωνία των "ερυθρόλευκων" με τη Θέλτα είχε μπει ένας ειδικός όρος που έκανε υποχρεωτική την αγορά του παίκτη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι Ίβηρες αν ο Μορ έπαιζε το 50% των αγώνων θα ενεργοποιούνταν η οψιόν αγοράς και ο Ολυμπιακός θα έκανε δικό του τον παίκτη έναντι 4 εκατ. ευρώ. Ο Μορ έχει παίξει σε μόλις δύο ματς με τους Πειραιώτες και φυσικά δεν τίθεται θέμα για το τι θα συμβεί.

Στην Ισπανία χαρακτηρίζουν τον Μορ ως "οικονομική καταστροφή" για τη Θέλτα και το εξηγούν. Η ομάδα του Βίγκο είχε βγάλει από το ταμείο της 13 εκατ. ευρώ για να πάρει τον παίκτη από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Εισέπραξε από το δανεισμό στη Γαλατασαράι 600.000 ευρώ, ενώ από το δανεισμό στον Ολυμπιακό 410.000 ευρώ. Η μεγάλη ανησυχία της Θέλτα είναι ότι ανεξάρτητα από την τιμή που θα θέσει δεν θα υπάρξει ομάδα που θα δείξει ενδιαφέρον για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει χρόνο συμμετοχής.