Ολυμπιακός: Γυρίζει στη Θέλτα ο Μορ

Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Εμρέ Μορ στη Θέλτα, αφού ο δανεισμός στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να λειτούργησε ευεργετικά για τον ίδιο.

Ολυμπιακός: Γυρίζει στη Θέλτα ο Μορ

Ο Εμρέ Μορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τεράστιο ταλέντο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κάνει και ανάλογη καριέρα. Όταν ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτησή του με τη μορφή του δανεισμού τον Ιανουάριο, εκείνος το είδε ως μία ευκαιρία να πάρει τα πάνω του ποδοσφαιρικά.

Είχε δηλώσει και τότε πως ήθελε να κάνει μία επανεκκίνηση και φρόντισε να το δείξει επιλέγοντας το νούμερο 10 για τη φανέλα του. Ο Μορ ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πείσει με την παρουσία του και μέχρι τώρα έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας με 47 λεπτά σύνολο.

Η παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά θεωρείται απίθανη, ειδικά αν αναλογιστούμε πως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πληρώσει 4 εκατομμύρια ευρώ στη Θέλτα για να τον κρατήσει. Πλέον είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στο Βίγκο.

Στην Ισπανία ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Εμρέ Μορ μετά το τέλος του δανεισμού του στον Ολυμπιακό θα επιστρέψει στη Θέλτα. Η ομάδα του Βίγκο είναι αυτή που θα αποφασίσει τι θα γίνει στο μέλλον και πού θα συνεχίσει την καριέρα του.