Ο στόχος της Σέφιλντ είναι ένας και λέγεται... Καμαρά

Με αφορμή δημοσιεύματα στην Αγγλία που μπλέκουν τον Ελαμπντελαουί με την Σέφιλντ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας και μοναδικός (για την ώρα) στόχος της Γιουνάιτεντ είναι ο Μαντί Καμαρά.

Ο στόχος της Σέφιλντ είναι ένας και λέγεται... Καμαρά

Η Σέφιλντ ψάχνει για δεξί μπακ... Είναι γεγονός αυτό ότι κοιτάζει την αγορά για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της. Κάπως έτσι λοιπόν προέκυψαν κάποια σενάρια από την Αγγλία που θέλουν τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να βρίσκεται στο στόχαστρό της.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε, ο Ομάρ δεν είναι (τουλάχιστον για την ώρα) στόχος της Σέφιλντ. Έχει άλλους ποδοσφαιριστές στη σχετική λίστα για το δεξί «φτερό» της οπισθοφυλακής της. Το όνομα του Ελαμπντελαουί, παρότι κυκλοφορεί επί της ουσίας ελεύθερος, δεν έχει πέσει στο τραπέζι της.

Επειδή λοιπόν στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα για την συγκεκριμένη ομάδα ότι θέλει τον... μισό Ολυμπιακό, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας και μοναδικός της στόχος λέγεται... Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός είναι εκείνος που έχει «τρελάνει» τους «κατασκόπους» της αγγλικής ομάδας και θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να «κουμπώσει» στο πλάνο της νέας σεζόν. Η Σέφιλντ ψάχνει άλλωστε, εκτός από δεξί μπακ, και για έναν μεσοαμυντικό, με τον Αφρικανό άσο των Πειραιωτών να είναι στην κορυφή της ατζέντας της...

Να θυμίσουμε ότι τον χειμώνα ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί πρόταση της ομάδας του Παναγιώτη Ρέτσου για τον Μαντί Καμαρά. Μια πρόταση που πλησίαζε τα 10 εκ. ευρώ. Στην Αγγλία θεωρούν δεδομένο ότι η Σέφιλντ θα επανέλθει το καλοκαίρι.