Ο ΠΑΟΚ κατά Βρυώνη για την παρέμβαση Ολυμπιακού στο CAS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει αναφορά στον επιθεωρητή του Αρείου Πάγου κατά του Γεράσιμου Βρυώνη, επειδή δέχθηκε την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στο CAS.

Ο ΠΑΟΚ κατά Βρυώνη για την παρέμβαση Ολυμπιακού στο CAS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στρέφεται κατά του Γεράσιμου Βρυώνη, μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, επειδή δέχθηκε την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στο CAS.

Με τον τρόπο αυτόν ο Ολυμπιακός αποκτά τη δυνατότητα να είναι διάδικος στο CAS, όπου προτίθεται να προσφύγει ο ΠΑΟΚ για να ανατρέψει την απόφαση αφαίρεσης 7 βαθμών μετά την καταδίκη του για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την ΠΑΕ Ξάνθη.

O «Δικέφαλος του Βορρά», που δεν θέλει να έχει αντίπαλο στο CAS, έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει αναφορά στον επιθεωρητή του Αρείου Πάγου κατά του κ. Βρυώνη για την ενέργειά του αυτή.

Ο ΠΑΟΚ ισχυρίζεται ότι την ίδια μέρα σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας) συντάχθηκε άποψη της εισηγήτριας ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη.

Στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης επιμένουν ότι οι δικαστές δεν δίκασαν την ουσία της υπόθεσης και είναι διατεθειμένοι, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, να ζητήσουν τον πειθαρχικό έλεγχο για τυχόν παραλείψεις ή παραπτώματα.