Τον πρώτο λόγο η Αγγλία για Τσιμίκα

Υποχωρούν αισθητά οι Ιταλοί για τον Κώστα Τσιμίκα, παρά τα όσα γράφουν για τις Νάπολι,Τορίνο και Ίντερ. Η Αγγλία έχει πλέον τον πρώτο λόγο.

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία για Τσιμίκα

Ό,τι κι αν γράφεται πλέον τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία για τον Κώστα Τσιμίκα, πότε για τη Νάπολι, πότε για την Ίντερ και πότε για την Τορίνο, δεν θα πρέπει να δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία.

Καμία ιταλική ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει πάνω από 12-13 εκατομμύρια ευρώ.

Η μεν Νάπολι, που έχει γερό πορτοφόλι παρά τις ζημίες από τον κορονοϊό, εκτιμάει ότι δεν πρέπει να δώσει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ (25 ζητάει ο Ολυμπιακός) για τον 24χρονο μπακ. Η δε Ίντερ έχει «παγώσει» το ενδιαφέρον της και έχει στρέψει ούτως ή άλλως αλλού το βλέμμα της (Αλόνσο και Έμερσον της Τσέλσι). Και η Τορίνο δεν μπορεί να πλησιάσει ούτε τα 12-13 εκατομμύρια ευρώ της Νάπολι.

Εν ολίγοις, οι Ιταλοί έχουν αρχίσει να οπισθοχωρούν αισθητά και δύσκολα θα επανέλθουν. Εκτός πια κι αν... τρελαθεί το αφεντικό των «παρτενοπέι» Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και φέρει τα πάνω κάτω, μη υπολογίζοντας τίποτα και αρχίζοντας να κόβει από άλλες μεταγραφικές υποθέσεις για να σπρώξει τα περισσότερα χρήματα για τον Τσιμίκα. Αυτό όμως είναι ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.

Για τον Τσιμίκα τον πρώτο λόγο έχουν πλέον οι Άγγλοι. Η Λέστερ τον θέλει και θα κάνει την κίνησή της. Η Λίβερπουλ επίσης τον παρακολουθεί, αλλά τον έχει στο μυαλό της για μπακ απ του Ρόμπερτσον, όπως έχει και άλλους αριστερούς μπακ στα υπόψη της. Περισσότερο όμως η Λέστερ είναι εκείνη που «καίγεται». Επίσης, ακούγεται έντονα ότι ο Τσιμίκας κάνει μεγάλο «γκελ» και στην Bundesliga. Είναι δεδομένο ότι κάτι θα έρθει στον Ολυμπιακό και από τη Γερμανία...