«Σταντ μπάι» ο Κλέμπερ για Ολυμπιακό

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Εστορίλ, είναι ο πιο εύκολος οικονομικά στόχος των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, αλλά τον έχουν στην αναμονή!

«Σταντ μπάι» ο Κλέμπερ για Ολυμπιακό

Μετά το πρώτο «χτύπημα» με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο οι «ερυθρόλευκοι» είναι συνεχώς σε επαφές με διάφορους μεταγραφικούς στόχους, τόσο για την ενίσχυση των μετόπισθεν, όσο και για την επιθετική γραμμή.

Ένα από τα ονόματα που «παίζουν» τον τελευταίο καιρό είναι αυτό του Κλέμπερ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος φορ έμεινε ελεύθερος από την Εστορίλ και αυτή τη στιγμή το μοναδικό σοβαρό ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την απόκτησή του, είναι από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον και από πορτογαλικά κλαμπς, αλλά δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση ακόμη, στον βαθμό τουλάχιστον που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Κλέμπερ δείχνει ξεκάθαρα να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Το ξέρουν πλέον και οι… πέτρες στο Εστορίλ ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, δεν είναι στο χέρι του. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του ή όχι.

Πρόκειται για την πιο εύκολη περίπτωση ως προς το οικονομικό κομμάτι από τους υπόλοιπους επιθετικούς που έχουν ακουστεί, καθώς οι συζητήσεις γίνονται απευθείας με την πλευρά του Βραζιλιάνου φορ.

Στην παρούσα φάση λοιπόν ο Κλέμπερ μοιάζει να είναι «σταντ μπάι» από πλευράς Πειραιωτών. Αν το πάρουν οριστικά απόφαση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, τότε ο 28χρονος επιθετικός θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες.