Πλησιάζει η ώρα της ανανέωσης του Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα και με την ανανέωση του συμβολαίου του Γκιγιέρμε, ο οποίος αλλάζει ομάδες ανά δύο καλοκαίρια και ήδη στο λιμάνι ολοκληρώνει τη δεύτερή του σεζόν.

Πλησιάζει η ώρα της ανανέωσης του Γκιγιέρμε

Στην κορυφή της ατζέντας του Ολυμπιακού είναι η ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους της ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά πολύ ψηλά υπάρχει και το όνομα του Γκιγιέρμε. Οι Πειραιώτες, όταν ξεμπερδέψουμε με τον κορονοϊό και ξαναμπεί η ζωή μας σε μια ομαλότητα (έστω και σταδιακά), θα επιδιώξουν να κλείσουν και την υπόθεση του Βραζιλιάνου χαφ που έχει μία εκκρεμότητα.

Υπάρχει μια οικονομική διαφορά που μπορεί να καλυφθεί και το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε να επεκταθεί από το 2021 τουλάχιστον έως το 2022. Όχι τίποτε άλλο, αλλά ο 29χρονος χαφ έχει δημιουργήσει και ένα «περίεργο» ιστορικό ως προς τις μεταγραφές του με τις πρώην ομάδες του.

Ανά δύο χρόνια αλλάζει ομάδα και το ερχόμενο καλοκαίρι θα συμπληρώσει δύο σεζόν στον Ολυμπιακό! Στην Κορίνθιανς πήγε το 2012 και έφυγε το 2014 για την Ουντινέζε. Από την ιταλική ομάδα έφυγε το 2016 και πήγε στη Λα Κορούνια. Η ομάδα της Γαλικίας τον πούλησε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018!

Όπως παρατηρούμε λοιπόν, ο Γκιγιέρμε κατά διαβολική σύμπτωση δεν κάθεται πάνω από δύο χρονιές στις ομάδες του και πάντοτε φεύγει με μεταγραφές, παρότι υπογράφει τριετή ή τετραετή συμβόλαια. Θα έχει μπόλικη δουλειά ο Ολυμπιακός μέσα στον Μάιο, καθώς αναπόφευκτα μετά το +14 από τον ΠΑΟΚ το αγωνιστικό θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Και σίγουρα μία από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει είναι να ξανακαθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βραζιλιάνο για να βρουν τη χρυσή τομή και να επεκτείνουν το συμβόλαιό του.

Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ως βασικό «πυλώνα» ο Μαρτίνς στα πλάνα του Ολυμπιακού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.