Άλλαξε η τύχη του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είδε στον Ολυμπιακό την καριέρα του να παίρνει τα πάνω της και στην πατρίδα του οι «μεγάλοι» να ασχολούνται ξανά μαζί του.

Άλλαξε η τύχη του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Στην Πορτογαλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Ρούμπεν Σεμέδο και το ενδιαφέρον συλλόγων από την πατρίδα του. Οι Σπόρτινγκ, Πόρτο, Μπενφίκα και Μπράγκα έχουν εμπλακεί στην υπόθεσή του και φέρονται να ασχολούνται σοβαρά.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μέσα από τις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων κυρίως από την πατρίδα του. Ο ίδιος είδε την καριέρα του να παίρνει τα πάνω της με τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Έκανε πολύ καλά ματς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να ανεβάσει τις μετοχές του. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει πως άνοιξε για αυτόν ξανά η πόρτα της εθνικής Πορτογαλίας. Μπορεί ο Φερνάντο Σάντος να μην τον έβαλε να παίξει, αλλά και μόνο που τον κάλεσε του άλλαξε την τύχη.

Βέβαια όλο αυτό έγινε μέσα από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και με τη δουλειά που έκανε. Ο Ρούμπεν Σεμέδο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιευμάτων από το εξωτερικό.

Ο Πορτογάλος στόπερ μπορεί να μην ανήκει στον Ζόρζε Μέντες, αλλά ο μεγαλοατζέντης ασκεί επιρροή σε αρκετές ομάδες. Ίσως και σε αυτή την υπόθεση να έχει τον ρόλο του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στον Ολυμπιακό και από την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς. Είναι και αυτός ένας παράγοντας που θα παίξει τον ρόλο του.