Ο Γαβαλάς για «λάτρεις αποδόμησης», τη θρυλική ομάδα Μπούκοβι και την 21η Απριλίου

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με αφορμή δημοσιεύματα, αναφέρθηκε στην ομάδα του Μπούκοβι που σταμάτησε η Δικτατορία.

Ο Γαβαλάς για «λάτρεις αποδόμησης», τη θρυλική ομάδα Μπούκοβι και την 21η Απριλίου

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση στο Facebook απάντησε (προφανώς) στο ποστάρισμα με τα Χρόνια Πολλά του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ (με τη φωτογραφία που ρίχνει γροθιά στον Ντιόγκο)

Έγραψε συγκεκριμένα:

Eν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού, έχουμε μια σπάνια ευκαιρία ενδοσκόπησης. Την ίδια ώρα, υπάρχουν και οι λάτρεις της αποδόμησης.

Γκαρσία: Ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον ΠΑΟΚ με τη... γροθιά στον Ντιόγκο - To σχόλιο Σαββίδη (pics)

Εκείνοι που εσκεμμένα επιλέγουν τη συστηματική ανακρίβεια του λόγου τους. Με τη δημόσια στάση τους αποδεικνύουν πως δεν είναι άξιοι των ιστορικών συλλόγων που (θέλουν) να εκπροσωπούν ή ομιλούν εξ ονόματός τους. Η έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο και η διαστρέβλωση της ιστορίας, οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Προφανώς και δεν έχει νόημα ένας διάλογος μαζί τους και η παρούσα δημοσίευση δεν εξυπηρετεί τέτοιο σκοπό.

Εμείς ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με πρωταρχικό στόχο την εκπαίδευση όλων των αθλητών των Ακαδημιών μας. Οι προπονητές του είναι πρώτα από όλα, παιδαγωγοί τους.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, γράφοντας νέες σελίδες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού. Όπως αυτές που έγραψε η θρυλική ομάδα του Μπούκοβι στη δεκαετία του ΄60, η πορεία της οποίας ανεκόπη βίαια εξαιτίας εξωαθλητικών παραγόντων που επηρέασαν αρνητικά την κοινωνική συνοχή της πατρίδας μας για επτά χρόνια. Η σκοτεινή συνέχεια είναι γνωστή.

Όσοι επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια υπηρετούν ιδιοτελούς σκοπούς...