Ολυμπιακός: Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τον Καμαρά

Στα… πόδια του Μαντί Καμαρά έχει πέσει η μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ποιες ομάδες ασχολούνται με την περίπτωση του και πως το αντιμετωπίζει η πλευρά του χαφ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τον Καμαρά

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι γεμάτο "διαμάντια", ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εξελιχθεί κι έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους αναγκάζοντας σημαντικούς συλλόγους από την Ευρώπη να ασχολούνται μαζί τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μαντί Καμαρά.

Ο νεαρός Αφρικανός χαφ από πέρσι έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, ενώ η φετινή σεζόν είχε ξεκινήσει κάπως περίεργα γι' αυτόν, αφού πέρασε και ένα καλοκαίρι γεμάτο χωρίς να πάρει ανάσα.

Οι τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού ανέβασαν τις μετοχές του στα ύψη κι έχουν αναγκάσει αρκετούς συλλόγους της Ηπείρου μας να τον έχουν στα υπόψη τους. Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο μπορεί να βάλει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του ο Ολυμπιακός.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό δεν έχουν κοπάσει για τον Μαντί Καμαρά και τους "μνηστήρες" που τον έχουν στα υπόψη τους. Το calciomercato.it έχει βάλει αρκετούς συλλόγους στο… κόλπο για τον Αφρικανό χαφ της ομάδας του Πειραιά. Η Άρσεναλ είναι ένας σύλλογος που φέρεται να ασχολείται με τον Καμαρά, αλλά δεν είναι ο μοναδικός από την Αγγλία. Η Γουότφορντ είναι ένας ακόμη από το Νησί που τον έχει στο μπλοκάκι της.

Η φήμη του Καμαρά έχει ξεφύγει κι εκτός Βρετανίας. Συγκεκριμένα στη Γαλλία η Λιόν και η Μονακό φέρονται να είναι δύο σύλλογοι που έχουν τον διεθνή χαφ στα… κιτάπια τους. Προσθέστε και το ενδιαφέρον τη Μίλαν για τον Καμαρά και τότε αντιλαμβάνεστε πως η κατάσταση ξεφεύγει.

Θυμίζουμε πως ο ατζέντης του, ο Πιερ Ισά έχει δηλώσει πρόσφατα πως ο Καμαρά δεν έχει ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα για το οποίο ενδιαφέρεται να πάει να παίξει. Επίσης η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν δείχνει να βιάζεται και ούτε "ψάχνεται".