Ολυμπιακός: Οι Άραβες «ψάχνονται» για τον Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί φέρεται να απασχολεί την Αλ Νασρ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και έχει βάλει στο μάτι τον Αλγερινό του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οι Άραβες «ψάχνονται» για τον Σουντανί

Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται ο Χιλάλ Σουντανί και εκεί ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης του μετά την επέμβαση στο γόνατο του. Την ίδια ώρα, ωστόσο αναπτύσσονται και μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του.

Ο Αλγερινός επιθετικός πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε πως ανήκει στον Ολυμπιακό, διότι έχει γίνει αγορά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021 ο Σουντανί επομένως ούτε ελεύθερος μένει, ούτε δανεικός είναι.

Ο 32χρονος άσος, ωστόσο φέρεται να έχει μπει στο… μάτι των Αράβων και να ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτηση του. Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σαουδική Αραβία ο Χιλάλ Σουντανί έχει μπει στο μάτι της Αλ Νασρ.

Τα ρεπορτάζ των Αράβων θέλουν την Αλ Νασρ να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Χιλάλ Σουντανί και μάλιστα ο ποδοσφαιριστής να προορίζεται για αντικαταστάτης του Αχμέντ Μούσα, του Νιγηριανού επιθετικού. Βέβαια η πληροφόρηση που έχουν οι Άραβες δεν είναι σωστή, διότι αναφέρουν πως ο παίκτης μένει ελεύθερος, διότι λήγει ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Σουντανί έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως το καλοκαίρι του 2021 και αυτή την περίοδο εκείνο που έχει σημασία είναι να συνεχίσει την αποκατάσταση του και να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.