Ολυμπιακός: Εν αναμονή για την προετοιμασία της νέας σεζόν

Περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις ο Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του στον Ολυμπιακό προκειμένου να θέσουν επί τάπητος το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός: Εν αναμονή για την προετοιμασία της νέας σεζόν

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας εξελίσσεται πολύ καλά σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ειδικοί και με τα κρούσματα που ανακοινώνονται. Όλα δείχνουν ότι δεν αργεί η στιγμή που θα ξεκινήσει η άρση των περιοριστικών μέτρων.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως θα αρχίσει να επανέρχεται η κανονικότητα και σε αθλητικό επίπεδο. Ακόμα, όμως, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ούτε υπάρχει κάποια ενημέρωση προς τους συλλόγους για το πότε ακριβώς θα μπουν στις προπονήσεις και πολύ περισσότερο πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια της σεζόν που έχει διακοπεί.

Τα θέματα που είναι ανοιχτά για τους συλλόγους είναι αρκετά και ένα από αυτά έχει να κάνει και με την προετοιμασία. Πότε δηλαδή θα γίνει ή αν θα γίνει. Έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα το πιθανότερο είναι να μη γίνει προετοιμασία και η μία σεζόν να πάει πάνω στην άλλη.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη καμία απόφαση για το τι θα γίνει με την προετοιμασία. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, συζητούν τα πάντα, αλλά ακόμη κουβέντα για την προετοιμασία δεν έχει γίνει. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει έχουν στα χέρια τους ημερομηνίες προκειμένου να βγάλουν το πλάνο για το πώς θα ετοιμαστεί η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.