Ο Σα και η επιμονή των Τούρκων για Σελμάνι και Ολυμπιακό

Στην Τουρκία επιμένουν πως ο Γκεντιάν Σελμάνι είναι στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού. Πως σχετίζεται η ιστορία με την πίεση που ασκείται στην πλευρά του Σα.

Ο Σα και η επιμονή των Τούρκων για Σελμάνι και Ολυμπιακό

Οι Τούρκοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον τερματοφύλακα της Μενέμενσπορ, Γκεντιάν Σελμάνι. Ο 22χρονος Αλβανός πορτιέρε έχει μία γεμάτη σεζόν με την τουρκική ομάδα και είναι διεθνής με την Ελπίδων της πατρίδας του.

Στην Τουρκία θεωρούν πως η Μενέμενσπορ θα βάλει στο ταμείο της ένα πολύ σημαντικό ποσό προκειμένου να παραχωρήσει τον Σελμάνι. Θεωρούν βέβαιο ότι θα έρθει πρόταση για τον Αλβανό γκολκίπερ, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή σεζόν. Βέβαια από τον τουρκικό σύλλογο εκείνο που τονίζουν είναι πως σε πρώτη φάση εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι ξεμπλέξουν με την ιστορία με τον κορονοϊό.

Το θέμα με τον Σλεμάνι, ωστόσο επιβεβαιώνει πως ο Ολυμπιακός έχει τα μάτια του "14" και τα αφτιά του ανοιχτά όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν και γνωρίζουν καλά πως η πλευρά του Ζοσέ Σα θα δεχτεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση το προσεχές διάστημα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας απασχολεί συλλόγους από την πατρίδα του και είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξει πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας. Στον Ολυμπιακό είναι λογικό να ετοιμάζονται και για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που βρεθεί σύλλογος και προσφέρει τα χρήματα που απαιτούνται για τον Ζοσέ Σα.

Φυσικά προτεραιότητα όλων είναι η παραμονή του 27χρονου τερματοφύλακα, αλλά δεν είναι και παράλογο να κοιτάζουν και το "αύριο". Όσον αφορά στον Σλεμάνι είναι πράγματι ένας τερματοφύλακας με γεμάτη σεζόν και καλές προοπτικές, αλλά σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πάρει βασικό πορτιέρε θα κοιτάξει για κάποιον πιο έμπειρο.