Οι Τούρκοι φοβούνται τον Ολυμπιακό για τον Μπουά

Η εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Κέβιν Μπουά έχει θορυβήσει τη Μπεσίκτας η οποία έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή.

Οι Τούρκοι φοβούνται τον Ολυμπιακό για τον Μπουά

Οι Ελβετοί αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κέβιν Μπουά κάνοντας μάλιστα λόγο ακόμη και για επίσημη πρόταση από την πλευρά των Πειραιωτών ύψους 600 χιλιάδων ευρώ προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο εξτρέμ της Βασιλείας μένει ελεύθερος με το φινάλε της φετινής σεζόν και το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει διαπιστώσει πως πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Πράγματι ο Κέβιν Μπουά προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για τον Ολυμπιακό, διότι δεν είναι μόνος του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Μπουά έχει τραβήξει τα βλέμματα κι άλλων συλλόγων με πιο σοβαρό το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι, πάντως, ανησυχούν αρκετά μετά την εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των γειτόνων η Μπεσίκτας μετά την κρίση του κορονοϊού αναπροσαρμόζει το μεταγραφικό της πλάνο, διότι έχει υποστεί σοβαρή οικονομική ζημιά.

Στρέφεται σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι πιο προσιτές και κάπως έτσι ο Μπουά μπήκε στη λίστα της. Βέβαια όπως γράφουν οι Τούρκοι το γεγονός πως στο… κόλπο φέρεται να έχει μπει ο Ολυμπιακός είναι κάτι που τους ανησυχεί ιδιαίτερα. Θεωρούν πως ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και η εμπλοκή του στην υπόθεση τους έχει θορυβήσει αρκετά.

Θυμίζουμε πως τον ποδοσφαιριστή έχει στη λίστα της και η Νυρεμβέργη, αλλά πιο σοβαρό δείχνει το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, η οποία θεωρεί πως με 600.000 ευρώ μπορεί να αποκτήσει έναν εξαιρετικό εξτρέμ όπως ο Κέβιν Μπουά.