Ολυμπιακός: Ο νέος «Βιεϊρά» και ο Μαντί Καμαρά

Η Άρσεναλ έχει «σημαδέψει» τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού και είναι έτοιμη να προσφέρει 25 εκατ. ευρώ για να τον πάρει στο Λονδίνο.

Ολυμπιακός: Ο νέος «Βιεϊρά» και ο Μαντί Καμαρά

Κάποτε εάν κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος ενδιαφερόταν για ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού γινόταν μέγα θέμα. Πλέον αυτό έχει γίνει συνήθεια και ίσως να μην αποτελεί και είδηση, αλλά όπως και να 'χει είναι ένα σοβαρό θέμα.

Κάτι σημαίνει για τον Ολυμπιακό, για τους ποδοσφαιριστές του και φυσικά για τη δουλειά που γίνεται στον Ρέντη. Δεν μπορεί σχεδόν όλοι οι παίκτες του, να βρίσκονται στο… στόχαστρο σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Σαφώς και κάτι έχει γίνει καλά για να έχουν σύλλογοι της Αγγλίας το βλέμμα τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι μετοχές όλων ανέβηκαν κατακόρυφα με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία παιχνίδια στην Ευρώπη και οι ποδοσφαιριστές έχουν εκτινάξει τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ένας από αυτούς είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος από την περασμένη σεζόν έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο Αφρικανός χαφ αποδείχτηκε καθοριστικός για τον Ολυμπιακό σε μεγάλα ματς και ειδικά με την Άρσεναλ, στο Λονδίνο. Ο Καμαρά έχει αναγκάσει την Άρσεναλ να ασχολείται σοβαρά μαζί του και μάλιστα στην Αγγλία είναι πολλά τα δημοσιεύματα σχετικά με αυτόν.

Συγκεκριμένα οι Βρετανοί γράφουν πως οι "κανονιέρηδες" ψάχνουν τον νέο "Πατρίκ Βιεϊρά" και αυτόν τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Μαντί Καμαρά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί η Άρσεναλ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 25 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον χαφ του.

Πάντως για τον Καμαρά δεν υπάρχει ενδιαφέρον μόνο από την Άρσεναλ ή από ομάδες της Αγγλίας. Εξίσου σοβαρό ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από συλλόγους της Ιταλίας. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ο Πιερ Ισά σε δηλώσεις του τόνισε πως το ιταλικό είναι ένα πρωτάθλημα που του ταιριάζει.

Βέβαια με ευκολία ακούγονται τα ποσά, αλλά με δυσκολία θα μπορέσουν να δοθούν μετά την κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός. Είναι σίγουρο πως τα οικονομικά δεδομένα θα αλλάξουν κατά πολύ στο ευρωπαϊκό παζάρι.