Αγκούστο Μαξ: «Είμαι σπίτι με τη σύντροφό μου, την μητέρα μου και την πεθερά μου!»

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ χαφ του Βόλου, Αγκούστο Μαξ μίλησε στην πατρίδα του για την κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορονοϊό. Μάλιστα επεσήμανε πως λόγω των περιοριστικών μέτρων είναι στο σπίτι εκτός από τη σύντροφό του, η μητέρα του και η πεθερά του.

Αγκούστο Μαξ: «Είμαι σπίτι με τη σύντροφό μου, την μητέρα μου και την πεθερά μου!»

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ χαφ του Βόλου, Αγκούστο Μαξ μίλησε στην πατρίδα του για την κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορονοϊό.

Μάλιστα επεσήμανε πως λόγω των περιοριστικών μέτρων είναι στο σπίτι εκτός από τη σύντροφό του, η μητέρα του και η πεθερά του.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ χαφ της ομάδας της Μαγνησίας, μίλησε στην Αργεντινή για τη ζωή του στην Ελλάδα, τον κορονοϊό και τη συμβίωση με την σύντροφό του, τη μητέρα του και τη μητέρα της!

Οι δηλώσεις του έγιναν στην ιστοσελίδα "lagaceta.com.ar" όπου υπάρχει και η σχετική φωτογραφία.

«Από την πρώτη μέρα εδώ στον Βόλο, οι άνθρωποι πήραν το θέμα πολύ σοβαρά. Ο κόσμος σεβάστηκε τις αποφάσεις και ακολούθησε τις συστάσεις. Εδώ στον Βόλο όλα είναι αρκετά ήρεμα, δεν υπάρχουν τόσα κρούσματα όπως στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη. Πολλοί ηλικιωμένοι που είναι επιρρεπείς στον ιό ζουν σε αυτήν την πόλη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάρθηκαν τα μέτρα και αυτό ελαχιστοποίησε τα προβλήματα» είπε ο Αγκούστο Μαξ και συνέχισε «όλα έγιναν σωστά στην Ελλάδα. Εγώ ζω με τη φίλη μου, αλλά λίγες εβδομάδες πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, η μητέρα και η πεθερά μου είχαν έρθει για να μας επισκεφτούν και είναι ακόμα εδώ. Ακόμα δεν μπορούν να επιστρέψουν. Ζουν μαζί μας για σχεδόν ένα μήνα, σε καραντίνα.

Η οικογένειά μου στην Αργεντινή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, σέβεται πλήρως την καραντίνα. Με πονάει ότι υπάρχουν άνθρωποι σε καταστάσεις ακραίας φτώχειας και κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον ιό. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που όλοι πρέπει να λάβουν υπόψη και να βοηθήσουν».

Για τη ζωή του στον Βόλο, την ομάδα και το ποδόσφαιρο δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος «έχουν μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα για το ποδόσφαιρο. Στην αρχή ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ γιατί το ποδόσφαιρο της Αργεντινής είναι πιο παθιασμένο. Δεν έχουμε την ίδια ιδιοσυγκρασία.

Υπάρχει λιγότερη πίεση. Το επίπεδο όμως είναι υψηλό και ανταγωνιστικό. Ήταν ένα άλμα για εμένα. Η ζωή γενικότερα στον Βόλο είναι πολύ ήρεμη και ζεις καλά. Είναι όλα πολύ όμορφα. Είμαι χαρούμενος που έκανα αυτό το βήμα».