Η Bundesliga στα... πόδια του Ολυμπιακού!

Αρκετές γερμανικές ομάδες έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τους Σεμέδο, Καμαρά και Σισέ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Η Bundesliga στα... πόδια του Ολυμπιακού!

Το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα. Το έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν, ότι μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών «παίζει» δυνατά σε μεταγραφικά σενάρια που είναι 100% υπαρκτά. Θα έρθουν αρκετές προτάσεις και φυσικά θα έχει μπόλικη δουλειά ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα κάνει ρεκόρ στα «όχι» που θα πει!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Bundesliga είναι στα... πόδια των «ερυθρολεύκων». Οι Ρούμπεν Σεμέδο, Μαντί Καμαρά και Παπέ Σισέ αυτή τη στιγμή δείχνουν να έχουν μεγάλη πέραση στη Γερμανία και η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι δεδομένα ο Ολυμπιακός θα «ενοχληθεί» από εκεί.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι οι Πειραιώτες είχαν αρνηθεί πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ από την Άουγκσμπουργκ για τον Σισέ, ενώ τον χειμώνα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε εξετάσει τις περιπτώσεις των Σεμέδο και Καμαρά.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα έχουμε νέα επεισόδια το καλοκαίρι από... Bundesliga μεριά, μιας και οι συγκεκριμένοι τρεις ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να βρίσκονται στα «ραντάρ» τουλάχιστον τριών συλλόγων από τη Γερμανία.