Πρόταση της Φιορεντίνα για Βούκοβιτς

Σύμφωνα με τους Σέρβους οι Ιταλοί έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ.

Πρόταση της Φιορεντίνα για Βούκοβιτς

Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για να αποκτηθεί ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ένας στόπερ από τον οποίο περίμεναν πολλά οι Πειραιώτες, όμως λίγο ο κακή διαχείριση από τον Χάσι, λίγο οι τραυματισμοί και δεν κατάφερε να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά. Γι’ αρκετούς στο Ρέντη έχει αδικηθεί ο «Βούκο» και ίσως θα έπρεπε να έχει διαφορετική αντιμετώπιση.

Όπως και να ‘χει ο Σέρβος στόπερ παραχωρήθηκε δανεικός στην Ελλάς Βερόνα και το πολύ καλό δεύτερο μισό που έκανε τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει ως αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα σημαντικών συλλόγων της Ιταλίας.

Για τη Φιορεντίνα ο λόγος, η οποία είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι τον έχει στο… στόχαστρο της. Ρεπορτάζ στη Σερβία ανέφεραν ότι οι «Βιόλα» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσουν τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Η πρόταση της ομάδας της Φλωρεντίας ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ για τον «Βούκο» και αναμένει την απάντηση των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.