Ο Πιερ Ισά για το μέλλον του Καμαρά - Τι θα μετρήσει στην επιλογή του

Ο μάνατζερ του Μαντί Καμαρά, Πιέρ Ισά, μίλησε για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο calciomercato.it.

Ο Πιερ Ισά για το μέλλον του Καμαρά - Τι θα μετρήσει στην επιλογή του

Το όνομα του Μαντί Καμαρά φιγουράρει σε πολλά ρεπορτάζ του ξένου Τύπου κι εμπλέκεται σε ακόμη περισσότερα μεταγραφικά σενάρια ενόψει του καλοκαιριού.

Τον χειμώνα ήταν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που κατέθεσε πρόταση για να αποκτήσει τον Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι αναμένεται οι ενδιαφερόμενοι να αυξηθούν για τα καλά. Ήδη το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης γράφτηκε για Μίλαν, Άρσεναλ και γερμανικές ομάδες.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πιέρ Ισά, έκανε δηλώσεις στο calciomercato.it κι αναφέρθηκε στην προοπτική ο πελάτης του να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μαντί, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή ο Μαντί είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, προτού πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα».

Και συνέχισε: «Δεν έχει προτίμηση σε ποια χώρα ή σε ποια λίγκα θα παίξει. Το πρώτο του μέλημα είναι να παίξει σε μεγάλη ομάδα ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται και να παλέψει για τίτλους. Αυτό μπορεί να συμβεί στην Ιταλία, στην Αγγλία ή στη Γερμανία. Μπορώ να πω όμως ότι όσοι φεύγουν από την Ελλάδα, οι Αφρικανοί γενικότερα, πετυχαίνουν στη Serie A. Οπότε αυτό θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουμε για το μέλλον του».