Τότε ήταν καλοί οι τακτικοί δικαστές

Όταν ο ΠΑΟΚ απαντούσε πως οι τιμωρίες του Ολυμπιακού ήταν αποφάσεις τακτικών δικαστών και τώρα ζητάει ξένους.

Τότε ήταν καλοί οι τακτικοί δικαστές

Από την Τρίτη που έγινε γνωστό πως η ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών παραμένει στον ΠΑΟΚ έχουν εξαπολύσει επίθεση στους τακτικούς δικαστές. Μάλιστα διαρρέουν πως θα πρέπει να έρθουν και ξένοι δικαστές.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο θυμούνται πολύ καλά τις απόψεις που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τους τακτικούς δικαστές. Συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν η ομάδα του Πειραιά τιμωρήθηκε με κεκλεισμένων των θυρών αγώνες.Έπαιξε ακόμη και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς να υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες.

Τότε οι "ερυθρόλευκοι" διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις που έκλειναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στερούσαν από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του. Ακόμη και στην υπεράσπιση του ο Ολυμπιακός είχε αμφισβητήσει εκείνες τις τιμωρίες και είχε επιχειρήσει να ρίξει τις ποινές.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του τότε είχε ειρωνευτεί τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού. Οι Θεσσαλονικείς έλεγαν τότε πως πρόκειται για αποφάσεις που πήραν τακτικοί δικαστές και όλοι πρέπει να σέβονται και τις αποφάσεις τους και τους δικαστές.

Άρα τότε η αθλητική δικαιοσύνη είχε κάνει τη δουλειά της όπως έπρεπε, ενώ τώρα δεν συνέβη το ίδιο;