Δεν το αφήνει το θέμα ο Ολυμπιακός, κίνδυνος και γι' άλλες ποινές

Ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει από τον περασμένο Φεβρουάριο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει δικαστικά την υπόθεση "ΠΑΟΚ - Ξάνθη" μέχρι τέλους.

Δεν το αφήνει το θέμα ο Ολυμπιακός, κίνδυνος και γι' άλλες ποινές

Η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης και της ποινής αφαίρεσης επτά βαθμών έπεσε στο κενό, αλλά οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να φωνάζουν και να τονίζουν πως θα προσφύγουν στο CAS. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του όλη αυτή την περίοδο έχει επιλέξει να μην μιλάει και να μην παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων, διότι είχε συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που επιβεβαίωναν την ενοχή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Οι Θεσσαλονικείς μετά το -7 που τους επιβλήθηκε αμφισβητούν το φετινό πρωτάθλημα που κατακτά ο Ολυμπιακός στους αγωνιστικούς χώρους. Και εδώ υπάρχει ένα άλλο πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο επίσης οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να το αφήσουν και είναι αποφασισμένοι να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους.

Από τη στιγμή που αποδείχτηκε στα δικαστήρια ότι η σχέση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη ισχύει από το 2018 υπάρχει πλέον σε πλήρη αμφισβήτηση το περσινό πρωτάθλημα, αυτό που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ με διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό, έχοντας νικήσει σε δύο αγώνες και έχοντας πάρει έξι βαθμούς από την Ξάνθη, ομάδα με την οποία έχει κοινή ιδιοκτησία βάσει των δικαστικών αποφάσεων.

Ο Ολυμπιακός από τον περασμένο Φεβρουάριου έχει προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και η οποία πρέπει να αναλάβει την υπόθεση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση της επιτροπής εφέσεων.

Από αυτή την ιστορία μπορεί να προκύψουν κι άλλες ποινές που να αφορούν τόσο στις ομάδες που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία όσο και σε πρόσωπα. Για παράδειγμα τους Σαββίδη, Γκαγκάτση, Πανόπουλο και Πιαλόγλου. Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει δικαστικά το θέμα και πρόκειται για μία ιστορία που μπορεί να φέρει εξελίξεις σχετικά και με το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.