Βλέπει και Ματετά ο Ολυμπιακός (vid)

Δημοσιεύματα στη Γαλλία θέλουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν την περίπτωση του 20χρονου επιθετικού που ανήκει στη Λιόν και έβγαλε μάτια με τη Χάβρη.

Βλέπει και Ματετά ο Ολυμπιακός (vid)

Η μεταγραφολογία φουντώνει για τον Ολυμπιακό και από το εξωτερικό προκύπτουν σχεδόν καθημερινά νέα ονόματα. Ο κύριος όγκος των μεταγραφικών σεναρίων προέρχεται από την Πορτογαλία, αλλά τώρα ήρθε το foot-sur7.fr για να βάλει στη ζωή των «ερυθρόλευκων» τον Ζαν-Φιλίπ Ματετά. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε στη Χάβρη και ήταν ο τρίτος σκόρερ στην β’ κατηγορία της Γαλλίας.

Ο Ματετά αγωνίστηκε στη Χάβρη με τη μορφή του δανεισμού από τη Λιόν. Ο 20χρονος επιθετικός έχει πετύχει 17 γκολ με τη φανέλα της Χάβρης και μετά από μία αρκετά παραγωγική σεζόν θέλει και την επόμενη να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα που θα αγωνίζεται.

Στη Λιόν, η οποία έχει τα δικαιώματα του είναι πολύ δύσκολο να βρει τον χρόνο που επιθυμεί. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία ο Ματετά θα αναζητήσει την καριέρα του σε άλλον σύλλογο. Τον ποδοσφαιριστή τον δεσμεύει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Λιόν και κοστολογείται στα 2,5 εκατ. ευρώ για να πουληθεί.

Για τον ποδοσφαιριστή φέρεται να ενδιαφέρεται η Σεντ Ετιέν από τη Γαλλία, αλλά η Λιόν δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ζαν-Φιλίπ Ματετά. Επισημαίνεται πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Λιόν, η οποία θέλει 2,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.