Η χιουμοριστική απάντηση του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αντί αυτού απαντάει με έναν χιουμοριστικό τρόπο.

Η χιουμοριστική απάντηση του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ (pic)

Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για το θέμα της πολυιδιοκτησίας με τη Ξάνθη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για το γεγονός ότι παρέμεινε η ποινή και αποδείχτηκε πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την τιμωρία

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν υπάρξει καμία αντίδραση για το θέμα, όπως δεν υπήρξε και για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν ότι δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία να απαντήσουν στον ΠΑΟΚ.

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να ξεκινήσει την ανταλλαγή ανακοινώσεων για ένα θέμα που τον δικαιώνει απόλυτα και το οποίο φυσικά αποδεικνύει την ενοχή του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση θέλησαν να απαντήσουν στον ΠΑΟΚ με την παρακάτω εικόνα και τονίζοντας πως δεν σκοπεύουν να κάνουν κανένα άλλο σχόλιο. «Απαντάμε με την παρακάτω εικόνα, τούμπα έξω από την Τούμπα», σχολίασαν άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.