Παραλογισμός Κυριάκου σε νέο ποστ! (pic)

Ο Κυριάκος Κυριάκου δεν δέχεται καν σαν ενδεχόμενο τον τραυματισμό του Γκαρθία! Αντ' αυτού παραθέτει νέα, παράλογη εξήγηση των γεγονότων.

Παραλογισμός Κυριάκου σε νέο ποστ! (pic)

Δεν έχει τελειωμό ο επικοινωνιακός πόλεμος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της Τούμπας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε φωτογραφίες που αποδεικνύουν τον τραυματισμό του Γκαρθία στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να απαντήσει, δια στόματος Κυριάκου, με νέο ποστ παραλογισμού. Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του "Δικέφαλου" υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Γκαρθία να δαγκώσει (!) τα χείλη του.

Το ποστάρισμα του Κυριάκου Κυριάκου:

"Κανένας τραυματισμός, από κανένα ρολό, που καμία λήψη δεν δείχνει να πέφτει σ´εκείνο το σημείο. Μόνο θλίψη για έναν άνθρωπο, που αντί να φέρει ποδοσφαιρικό πολιτισμό από την γενέτειρά του, έγινε υποχείριο ενός συλλόγου που τον βάζει να δαγκώνει τα χείλη του.

Βρείτε όποιον τρόπο θέλετε να βιάσετε την κοινή λογική και την εικόνα, όπως συνηθίσατε να κάνετε. Ανοίξτε ομπρέλα, έπιασε ψιλόβροχο, δεν σας φτύνουν! Ο «βασιλιάς είναι γυμνός»...

Αύριο στις 16:00 αποδείξτε μας πως το τηλεκατευθυνόμενο ρολό έφτασε εκεί. Φέρτε και την κυρία που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες να μας πει και τη δική της άποψη.

Φέρτε ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ ελάτε, γιατί δεν λειτουργεί και το Δελφινάριο!".