Η μικρή εκκρεμότητα του Ολυμπιακού με τον Γκιγιέρμε!

Τι έχει «φρενάρει» την επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γκιγιέρμε, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Η μικρή εκκρεμότητα του Ολυμπιακού με τον Γκιγιέρμε!

Ενώ οι πληροφορίες τον προηγούμενο μήνα έκαναν λόγο για μία τελειωμένη υπόθεση με τον Γκιγιέρμε σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του συμβολαίου του, τα νεότερα που έρχονται από το συγκεκριμένο «μέτωπο» δεν κάνουν λόγο για μία ιστορία όπου ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με το στυλό στο χέρι.

Αντιθέτως, υπάρχει ακόμη μία μικρή εκκρεμότητα που αποτελεί εμπόδιο να ειπωθεί ότι με το που τελειώσει η πανδημία και μπούμε στην κανονικότητα, ο Βραζιλιάνος χαφ θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (το υπάρχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021).

Ποια είναι λοιπόν αυτή η εκκρεμότητα; Υπάρχει ακόμα μία οικονομική διαφορά... Δεν είναι μεγάλη πάντως. Υπάρχει όμως μία διαφορά που έχει «φρενάρει» τις συζητήσεις των δύο πλευρών για να οδηγηθούν σε οριστικό ντιλ. Άλλωστε από τον Δεκέμβριο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά πέρασαν περίπου τρεις μήνες (έως τον Μάρτιο, προτού σταματήσουν τα πάντα λόγω κορονοϊού) και ο Γκιγιέρμε δεν είχε βάλει την υπογραφή του.

Δεν λέμε φυσικά ότι οι δύο πλευρές στο τέλος δεν θα δώσουν τα χέρια. Ίσα ίσα που η αίσθηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. Απλώς, υπάρχει αυτή η οικονομική εκκρεμότητα που αποτελεί τροχοπέδη για να έχει ο Ολυμπιακός έναν βραχνά λιγότερο στην πορεία σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις.

Η ουσία είναι ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχει η επιθυμία να καλυφθεί αυτή η μικρή διαφορά. Λίγο να ανέβει ο Ολυμπιακός, λίγο να πέσει ο παίκτης και οι υπογραφές θα πέσουν.