Ξαναπήγε στη Σιόν ο Κασάμι για να... φύγει!

Ο Παϊτίμ Κασάμι συμφώνησε με τη Σιόν να παραμείνει τελικά έως το τέλος της σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να ανανεώσει για τα επόμενα χρόνια. Η Φενέρμπαχτσε εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ξαναπήγε στη Σιόν ο Κασάμι για να... φύγει!

Τελικά η λύση βρέθηκε για τον Παϊτίμ Κασάμι που είχε μείνει ελεύθερος για περίπου ένα μήνα και γύρισε στα παλιά του λημέρια! Ο Ελβετός τα είχε «τσουγκρήσει» με την Σιόν, επειδή του πρότεινε μείωση μισθού λόγω κορονοϊού. Έλυσε τη συνεργασία του μαζί της, αλλά μετά από ένα μήνα ξαναπήγε στη Σιόν, αφού έγιναν νέες επαφές με τη διοίκηση και συμφώνησε με τον πρόεδρο Κριστιάν Κονσταντίν στα χρήματα που θα πάρει έως το τέλος της χρονιάς.

Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι φοβερό με τον Κασάμι σε ό,τι έχει να κάνει με το τι θα πράξει την επόμενη χρονιά. Στη Σιόν σίγουρα δεν πρόκειται να μείνει. Απλώς, αντί να κυκλοφορεί ελεύθερος από τον Μάρτιο, προτίμησε να ξαναγυρίσει στην ομάδα του, να κάνει προπονήσεις, να την βοηθήσει και έως το φινάλε της σεζόν και εν συνεχεία να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν προκύπτει πάντως κάτι ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Κασάμι θα ήθελε να επιστρέψει στο λιμάνι της καρδιάς του, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να έχουν άλλες προτεραιότητες. Ωστόσο, η Φενέρμπαχτσε που τον ήθελε το περσινό καλοκαίρι, φαίνεται ότι έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ετοιμάζεται να του καταθέσει επίσημη πρόταση για να συνεργαστεί μαζί του από την επόμενη χρονιά!