Το παζλ με τους χαφ του Ολυμπιακού και η μεταγραφή

Τι γίνεται με τους χαφ του Ολυμπιακού, η καραμπόλα που μπορεί να γίνει και ο ρυθμιστής Καφού. Η δεδομένη μεταγραφή που χρειάζονται οι Πειραιώτες.

Το παζλ με τους χαφ του Ολυμπιακού και η μεταγραφή

Θα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες το ερχόμενο καλοκαίρι λόγω των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει με το καλεντάρι τόσο της τρέχουσας σεζόν όσο και της επόμενης. Στον Ολυμπιακό λίγο-πολύ ξέρουν καλά τι θέλουν να κάνουν και που χρειάζεται… ενέσεις το ρόστερ του.

Σίγουρα μία θέση που θα χρειαστεί ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι αυτή των χαφ. Την τρέχουσα σεζόν οι Πειραιώτες έπαιξαν σε πολλά ματς με τρεις στη μεσαία γραμμή. Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στο σημείο να είναι στο όριο και για παράδειγμα τώρα στα ματς με τη Γουλβς έχει με κίτρινες και τον Γκιγιέρμε και τον Μπουχαλάκη και τον Καμαρά. Όλοι τους είναι στο όριο με τον Μαρτίνς να είχε έναν πονοκέφαλο.

Τι γίνεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου; Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει για παίκτη στη μεσαία του γραμμή, παίκτη που θα είναι ενδεκαδάτος. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή η κίνηση θα γίνει ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Καφού. Είτε μείνει, είτε όχι ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει καλό παίκτη για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.

Σε περίπτωση που προκύψει πώληση κάποιου από τους τρεις βασικούς (Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά) τότε θα γίνει και δεύτερη μεταγραφή ενδεκαδάτου ποδοσφαιριστή για τα χαφ. Βέβαια, προτεραιότητα στον Ολυμπιακό είναι να διατηρήσει και τους τρεις στο ρόστερ και να πάρει έναν ακόμη για να ενισχύσει το ρόστερ του.

Η παρουσία του Καφού θα επηρεάσει τις εξελίξεις με τον Θανάση Ανδρούτσο. Αν ο Πορτογάλος μείνει στον Ολυμπιακό που θα το αποφασίσει ο προπονητής είναι δύσκολο να επιστρέψει ο Έλληνας χαφ που έπαιξε δανεικός στον Ατρόμητο. Σε περίπτωση αποχώρησης του Καφού θα αυξηθούν οι πιθανότητες επιστροφής του Ανδρούτσου.