Πάει για Αύγουστο η επιστροφή του Σουντανί!

Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση ότι μπορεί να ξαναβλέπαμε στη δράση τον Χιλάλ Σουντανί γύρω στον Σεπτέμβριο, όσο περνάει ο καιρός, αυξάνονται οι πιθανότητες για να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Αύγουστο.

Πάει για Αύγουστο η επιστροφή του Σουντανί!

Την είδηση την είχε δώσει ο ίδιος ο Χιλάλ Σουντανί σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κροατικό Μέσο. Είχε δηλώσει ότι η αποκατάστασή του πηγαίνει περίφημα και πώς είναι αισιόδοξος ότι γύρω στον Αύγουστο θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσει να παίρνει σιγά-σιγά χρόνο συμμετοχής.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά είχε δημιουργηθεί μία αίσθηση, όταν είχε πάθει τη ζημιά στον χιαστό στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 9 Φεβρουαρίου, ότι θα «έτρωγε» όλο το εξάμηνο με θεραπείες και πώς γύρω στον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο θα ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Η αποκατάστασή του στο Ζάγκρεμπ όμως βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο, στο ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων» επικρατεί αισιοδοξία και πλέον ο Σουντανί από την πλευρά του δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως να δηλώσει ότι τον Σεπτέμβριο ή λίγο πιο μετά θα βρεθεί στο 100% και ότι γύρω στον Αύγουστο θα προπονείται κανονικά! Άρα το τεχνικό τιμ θα τον έχει στη διάθεσή του από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ολυμπιακός: Κόλπα με τη μπάλα ο Σουντανί (vid)

Τι άλλο αξίζει να αναφέρουμε για τον Αλγερινό; Το γεγονός ότι ο τραυματισμός του στο δεξί γόνατο δεν έχει καμία σχέση με τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο αριστερό γόνατο όταν έπαιζε στη Νότιγχαμ και τον άφησε «οφ» για οκτώ μήνες! Το παραδέχεται και ο ίδιος ότι είναι πιο έμπειρος για να βρεθεί αντιμέτωπος με τέτοιου είδους τραυματισμούς, αλλά το θετικό νέο είναι ότι και εκείνος το νιώθει ότι αν και ο τραυματισμός του στο Περιστέρι ήταν σοβαρός, δεν είχε την ίδια βαρύτητα με τη ζημιά που είχε πάθει στην Φόρεστ.

Τα θετικά νέα λοιπόν είναι ότι ο Σουντανί αναμένεται να γυρίσει νωρίτερα απ’ ό,τι τον περιμέναμε, εφόσον φυσικά συνεχίσει στον ίδιο... ξέφρενο ρυθμό των τελευταίων ημερών. Ήδη άρχισε και ασκήσεις με μπάλα, δύο μήνες μετά το χειρουργείο.