Πόσο κοστολογείται ο Πλασέτα που «βλέπει» ο Ολυμπιακός

Στην Πολωνία ισχυρίζονται ότι ούτε με ένα εκατομμύριο δεν θα... συγκινηθεί η Σλασκ Βρότσλαβ για να παραχωρήσει τον Πρζέμισλαβ Πλασέτα που «κατασκοπεύει» ο Ολυμπιακός.

Πόσο κοστολογείται ο Πλασέτα που «βλέπει» ο Ολυμπιακός

Εκτενής αναφορά στον πολωνικό Τύπο για τον Πλασέτα και τις ματιές των Πειραιωτών. Ο 22χρονος εξτρέμ της Σλασκ Βρότσλαβ που παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό, είδε το όνομά του να φιγουράρει σε αρκετά ΜΜΕ της πατρίδας του, τα οποία ουσιαστικά επιβεβαίωναν ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση, δίνοντας μάλιστα και κάποιες λεπτομέρειες.

Όπως για παράδειγμα ότι ο Ολυμπιακός τον πρωτοείδε στα ματς των «μικρών» της Πολωνίας και εν συνεχεία στην Σλασκ, ενώ εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα του Βρότσλαβ επειδή τον θεωρεί ισχυρό «περιουσιακό» της στοιχείο, τον κοστολογεί με ένα ποσό πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πρζέμισλαβ Πλασέτα: Αυτά κάνει το «βέλος» που τσεκάρει ο Ολυμπιακός (vid)

Για την ακρίβεια, αν πάει ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα να καταθέσει πρόταση ενός εκατομμυρίου, η Σλασκ θα την αρνηθεί!

Για την ώρα οι «ερυθρόλευκοι» απλώς παρακολουθούν τον 22χρονο χαρισματικό αριστεροπόδαρο εξτρέμ. Όπως παρακολουθούν και άλλους ποδοσφαιριστές σε αυτή την ηλικία. Δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση προς την Σλασκ, αλλά σίγουρα πρόκειται για έναν παίκτη που δεν περνάει απαρατήρητος. Ήδη ακούγεται ότι και τούρκικες ομάδες τον έχουν «σταμπάρει».