Πρζέμισλαβ Πλασέτα: Αυτά κάνει το «βέλος» που τσεκάρει ο Ολυμπιακός (vid)

O Πρζέμισλαβ Πλασέτα είναι το «Πολωνικό βέλος» που σύμφωνα με το ΦΩΣ παρακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Πρζέμισλαβ Πλασέτα: Αυτά κάνει το «βέλος» που τσεκάρει ο Ολυμπιακός (vid)

Το όνομα αυτού... Πρζέμισλαβ Πλασέτα. Αυτός είναι το «Πολωνικό βέλος» που σύμφωνα με το ΦΩΣ παρακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας

Το ΦΩΣ αναφέρει ότι όντως στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού έχει μπει ο κορυφαίος εξτρέμ στο πρωτάθλημα Πολωνίας, Πρέμισλαβ Πλασέτα, που ανήκει στη Σλασκ Βρότσλαβ και αναλύει ποιος είναι ο 22χρονος ταχύτατος ακραίος επιθετικός, τον οποίο οι συμπατριώτες του εμπλέκουν με τους Πειραιώτες

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Σλασκ Βρότσλαβ, η οποία τον πήρε από μία ομάδα β’ κατηγορίας (την Ποντμπεσκίντζιε) έναντι 150 χιλιάδων ευρώ. Αποτελεί στέλεχος της Ελπίδων της Πολωνίας.

Τον περασμένο Νοέμβριο, το fosonline.gr είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο με Πλασέτα που «σκανάρει» ο Ολυμπιακός!

Τότε οι Πολωνοί υποστήριζαν ότι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που «σκανάρει» ο Ολυμπιακός. Στην υπόθεση οι Πολωνοί έμπλεκαν τον Ζεβλάκοφ. Καμία ανάμιξη δεν έχει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι τεχνικός διευθυντής της Ζαγκλέμπιε. Δεύτερον, ο Πλασέτα έχει αρχίσει ήδη σιγά-σιγά να ανοίγει τα φτερά του στο πολωνικό πρωτάθλημα και παρότι έχει συμβόλαιο με την Σλασκ εώς το καλοκαίρι του 2022, δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση «όχι» στο ενδεχόμενο να έφευγε για μία καλύτερη λίγκα ή καλύτερη ομάδα.

Τρίτον, εκείνο που φέρεται να αρέσει στον Ολυμπιακό είναι ότι βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του. Δεν φοβάται όταν γίνεται κάτοχος της μπάλας, έχει το λεγόμενο ποδοσφαιρικό "θράσος" και εκείνο που τον ξεχώρισε είναι ότι δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο για να βγει στον «αφρό».

Το περασμένο καλοκαίρι η μεγαλύτερη ομάδα της Πολωνίας, Λέγκια Βαρσοβίας, επιχείρησε να τον πάρει. Ο Πλασέτα όμως είπε «όχι», γιατί πολύ απλά πίστευε ότι δεν θα έπαιρνε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Έτσι, επέλεξε την Σλασκ και έχει φτάσει σε διάστημα τριών μηνών να κάνει γνωστό το όνομά του εκτός συνόρων.

Οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που παρακολουθεί τον «βιρτουόζο» αριστεροπόδαρο εξτρέμ, αλλά και ομάδες από την Γερμανία. Άλλωστε, η Bundesliga έχει αρκετούς Πολωνούς ποδοσφαιριστές και κάθε χρόνο οι γερμανικοί σύλλογοι στρέφουν το βλέμμα τους προς την «Ekstraklasa».

Δείτε στo βίντεο που ακολουθεί, τι κάνει ο Πλασέτα στους αγωνιστικούς χώρους: