Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο προπονητής για τον Καφού

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από τον Καφού σύμφωνα με την οποία θα παραχωρηθεί δανεικός, αλλά το τι θα γίνει θα το αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο προπονητής για τον Καφού

Στην Πορτογαλία τις προάλλες γράφτηκε πως η Γκιμαράες εξετάζει την περίπτωση του Καφού για να τον πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό. Επιπλέον στην Ελλάδα έχει αναπτυχθεί η φημολογία εδώ κι αρκετές ημέρες πως ο Άρης είναι μία ομάδα που εξετάζει την περίπτωση του για δανεισμό. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Η φημολογία για το μέλλον του είναι έντονη, αλλά για το τι ακριβώς θα συμβεί είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον προπονητή του Ολυμπιακού. Αυτός θα πάρει την απόφαση για τον Καφού και αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα του Πειραιά.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι η μεταγραφή του τον περασμένο Ιανουάριο έγινε κατόπιν εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς. Εκείνος επέμεινε να τον αποκτήσει και αν δεν είχε προκύψει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του θα είχε πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Πάντως για τον Καφού δημιουργήθηκε πολύ καλή άποψη από την πρώτη στιγμή. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κατάφερε να κερδίσει αρκετούς μέσα στην ομάδα. Είναι αλήθεια ότι στάθηκε και άτυχος με τον τραυματισμό σε μία στιγμή που ετοιμαζόταν να πάρει περισσότερο χρόνο.

Ο ίδιος, ωστόσο είναι ενθουσιασμένος από τη μέχρι τώρα παραμονή του στην Ελλάδα. Και ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει πολύ καλά και έχει αρκετά καλή άποψη, αλλά την τελική απόφαση για το τι θα γίνει θα την πάρει το ερχόμενο καλοκαίρι.