Μήνυμα Μαρτίνς για τα δύο χρόνια: «Να σας ανταμείψουμε με τρόπαια»

Ο Πέδρο Μαρτίνς με μήνυμά του στα social media αναφέρθηκε στα δύο χρόνια που συμπλήρωσε στον πάγκο του Ολυμπιακού και έδειξε ανυπόμονος για την επιστροφή.

Μήνυμα Μαρτίνς για τα δύο χρόνια: «Να σας ανταμείψουμε με τρόπαια»

Πριν από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής συμπλήρωσε μία διετία στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών και φέτος βρισκόταν μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Dois anos Pedro Martins*

Ο 49χρονος κόουτς σε αυτή τη διετία μπορεί ακόμη να μην έχει πανηγυρίσει κάποιον τίτλο, αλλά έχει κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι ο πλέον απαιτητικός. Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» αναγνωρίζουν το έργο του προπονητή, αφού έχουν δει ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ έχει πετύχει και πολύ σημαντικές επιτυχίες στην Ευρώπη.

Ο Μαρτίνς με μήνυμά του στο twitter αναφέρθηκε σε αυτή τη διετία και δήλωσε ανυπόμονος να επιστρέψει στη δράση και να κατακτήσει τρόπαια για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Προέτρεψε όλο τον κόσμο να μείνει ασφαλής μέχρι να έρθει αυτή τη στιγμή. Από το μήνυμά του πάντως δεν προκύπτει κάτι σχετικά με το μέλλον του. Θυμίζουμε πως είναι σε εκκρεμότητα το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.

«Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια έγινα προπονητής του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ περήφανος για το μέχρι τώρα ταξίδι και περιμένω να ξαναμπούμε στο γήπεδο και να ανταμείψουμε τους απίστευτους φιλάθλους μας με τρόπαια. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς!», ανέφερε στο μήνυμά του ο Πέδρο Μαρτίνς.