Ολυμπιακός: Έχει φτιάξει τη λίστα μεταγραφών ο Τσόρι

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες παραδέχθηκε πως ακόμη και τώρα τσεκάρει ποδοσφαιριστές και ήδη έχει έτοιμη λίστα με περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει από το σκάουτινγκ.

Ολυμπιακός: Έχει φτιάξει τη λίστα μεταγραφών ο Τσόρι

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού λειτουργεί όλο τον χρόνο και σαρώνει τις αγορές για να εντοπίζει ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι και η δουλειά του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως ακόμη και αυτές τις ημέρες, που δεν γίνονται ταξίδια, εκείνος βλέπει παίκτες.

Ο Τσόρι μέσα από DVD παρακολουθεί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό. Οι χώρες στις οποίες κινείται κατά κύριο λόγο είναι η Ισπανία και η Αργεντινή. Αυτές τις ημέρες ο Ντομίνγκες βρίσκεται στη Μαδρίτη και από εκεί συνεχίζει το σκάουτινγκ.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ντομίνγκες έχει ταξιδέψει σε Αργεντινή και Ισπανία, έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια και έχει ήδη δημιουργήσει μία λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους». Όλο το μυστικό σε αυτή την ιστορία είναι να βρει ταλέντα που θα καταφέρουν να παίξουν στην ομάδα του Πειραιά και παράλληλα να ανεβάσουν την τιμή τους στο μέλλον.

Μία ακόμα αγορά στην οποία μπορεί να ανοίξει πόρτες ο Τσόρι είναι και αυτή της Ρωσίας. Έχει τις άκρες του εκεί ο Ντομίνγκες από το πέρασμά του από το ρωσικό πρωτάθλημα και έχει επιχειρήσει να ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τη συγκεκριμένη αγορά.

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο των μεταγραφών θα πέσει στο τραπέζι και η λίστα του Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Θα κάνει και αυτός τις προτάσεις του με ποδοσφαιριστές που έχει τσεκάρει όλο αυτό το διάστημα και αναλόγως θα πράξει η διοίκηση του Ολυμπιακού.