Ο Καρεμπέ κάνει push-ups με την κόρη του στην πλάτη και στέλνει μήνυμα για το #Μένουμε_Σπίτι (vid)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, η σύζυγός του, Τζάκι Σαμούν και η κόρη τους Γαία γυμνάζονται στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας τους και στέλνουν μήνυμα  για το #Μένουμε_Σπίτι

Ο Καρεμπέ κάνει push-ups με την κόρη του στην πλάτη και στέλνει μήνυμα για το #Μένουμε_Σπίτι (vid)

Η οικογένεια Καρεμπέ τηρεί τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων και στέλνει το δικό της μήνυμα κάνοντας γυμναστική στο σπίτι.

Στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Twitter πρωταγωνιστούν ο Κριστιάν Καρεμπέ, η σύζυγός του, Τζάκι Σαμούν και η κόρη τους Γαία που γυμνάζονται στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας τους.

Το τέταρτο μέλος της οικογένειας Καρεμπέ, η μόλις τριών μηνών Αλεξία, φυσικά βρίσκεται στο σπίτι περιμένοντας τον μπαμπά, τη μαμά και την αδερφή να επιστρέψουν.

Το μήνυμα που στέλνει ο Καρεμπέ μέσα από την ανάρτηση αυτή είναι: «Μένουμε Σπίτι, προπονούμαστε και απολαμβάνουμε οικογενειακές στιγμές».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ 49 χρονών σήμερα, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, αν κρίνουμε από την άνεση που εκτελεί τα σπριντ και τις ασκήσεις των κοιλιακών έχοντας στην πλάτη του τη Γαία.

Η γυναίκα του Καρεμπέ είναι διεθνούς φήμης σκιέρ, με καταγωγή από το Λίβανο αλλά με γαλλική υπηκοότητα. Η Τζάκι Σαμούν είναι η δεύτερη σύζυγος του Κριστιάν μετά την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα με την οποία χώρισε το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρεμπέ έχει ακόμα μία κόρη από την σχέση του με την Εστέλ Ντελακρουά που την λένε Ινές.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θαυμάστε τη φόρμα του Καρεμπέ.