Από Αγγλία μόνο η Γουέστ Χαμ κοιτάζει σοβαρά τον Σα

Αν και τις τελευταίες μέρες έχουν εμφανιστεί αρκετές αγγλικές ομάδες να «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του Ζοσέ Σα, στην πραγματικότητα μόνο η Γουέστ Χαμ τον κοιτάζει σοβαρά.

Από Αγγλία μόνο η Γουέστ Χαμ κοιτάζει σοβαρά τον Σα

Ο Ζοσέ Σα τις τελευταίες μέρες έχει την τιμητική του... Πορτογαλία, Ισπανία, Αγγλία, μέχρι και από Ρωσία φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τον 27χρονο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος να θυμίσουμε ότι έχει ρήτρα 13 εκ. ευρώ και όποιος θέλει να τον αγοράσει, θα πρέπει να δώσει το συγκεκριμένο ποσό στους «ερυθρόλευκους» και κάπου εκεί οι Πειραιώτες δεν θα μπορέσουν να μπουν σε διαπραγμάτευση.

Τον τελευταίο καιρό όμως, επειδή πολλά ακούγονται για μπάσιμο της Κρίσταλ Πάλας για τον Ζοσέ Σα, αυτό που επιβεβαιώνεται από κύκλους μάνατζερ στο Λονδίνο είναι το εξής: Η μοναδική ομάδα από την Αγγλία που ασχολείται σοβαρά με τον Πορτογάλο γκολκίπερ και τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της είναι η Γουέστ Χαμ και όχι η Κρίσταλ Πάλας.

Τα «σφυριά» επειδή έχουν πονέσει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια με τους τερματοφύλακες, έχουν φτάσει στο σημείο προ ενός μήνα να ρωτήσουν για το «status» του Πορτογάλου γκολκίπερ και να ενημερωθούν αρμοδίως για τα 13 εκ. ευρώ που έχει ως ρήτρα (σ.σ. από τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες συγκεκριμένα).

Το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ δεν είναι τόσο φιλολογικό, όσο προσπαθούν να το περάσουν οι Άγγλοι. Επίσημη πρόταση φυσικά δεν έχει κατατεθεί, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες κλίνουν προς το να «χτυπήσουν» επισήμως την πόρτα του Ολυμπιακού την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, επιδιώκοντας να μπουν σε διαπραγμάτευση με τους «ερυθρόλευκους», μήπως καταφέρουν να τους «ψήσουν» να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από τα 13 εκ. ευρώ που αναφέρονται στη ρήτρα.

Για την ώρα λοιπόν, δεν υπάρχει καμία Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον ή Γουλβς. Η Γουέστ Χαμ από την Αγγλία δείχνει έναν... έρωτα με τον Ζοσέ Σα. Όπως φυσικά και η Μπέτις από την Ισπανία, αλλά την έπιασε ζαλάδα μόλις πληροφορήθηκε για το... «13άρι».