Ολυμπιακός: Ο Σα έχει γίνει πόλος έλξης, τι θέλει ο ίδιος

Ο Ζοσέ Σα απασχολεί αρκετούς συλλόγους στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό θα έρθει πρόταση, αλλά το θέμα είναι τι θέλει και ο ίδιος για το μέλλον του.

Ολυμπιακός: Ο Σα έχει γίνει πόλος έλξης, τι θέλει ο ίδιος

Και ξαφνικά όλες αυτές τις ημέρες το όνομα του Ζοσέ Σα "παίζει" συνεχώς στα ρεπορτάζ τόσο των Ισπανών όσο και των Άγγλων. Είναι φανερό ότι ο Πορτογάλος πορτιέρε είναι από τα πιο "καυτά" ονόματα αυτή την περίοδο και επίσης είναι ξεκάθαρο ότι θα γίνει χοντρό παιχνίδι με αυτόν το καλοκαίρι.

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό του έχει αλλάξει την καριέρα και η φετινή σεζόν τον απογείωσε. Οι καλές του εμφανίσεις στα παιχνίδια του Champions League και οι πολύ καλοί αριθμοί από το ελληνικό πρωτάθλημα τον έχουν κάνει περιζήτητο.

Το έχουμε γράψει ξανά πως σε αυτή την ιστορία με τον Ζοσέ Σα θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο ατζέντης του, ο Ζόρζε Μέντες. Για τον 27χρονο γκολκίπερ υπάρχει ενδιαφέρον και σίγουρα όλα όσα λέγονται και γράφονται δεν βγαίνουν από τη φαντασία ούτε των Ισπανών, ούτε των Άγγλων, αλλά ούτε φυσικά και από τη δική μας.

Για τον Σα υπάρχει ενδιαφέρον και στον Ολυμπιακό είναι βέβαιο ότι θα έρθουν προτάσεις όταν με τον καλό περάσει όλος αυτός ο εφιάλτης με τον κορονοϊό. Το θέμα είναι τι λέει και ο ίδιος ο Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα δεν το έκρυψε πως τον κολακεύει το ενδιαφέρον.

Από την άλλη ο 27χρονος γκολκίπερ θα κοιτάξει να πάει και σε μία ομάδα που θα παίζει και θα έχει ρόλο. Στον Ολυμπιακό είναι βασικός τερματοφύλακας και του άνοιξε ακόμη και η πόρτα της εθνικής Πορτογαλίας. Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει είναι να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει και όχι που θα κάθεται στον πάγκο.