Η Σέφιλντ για τον... μισό Ολυμπιακό!

Το έχουν παρακάνει στην Αγγλία με τη μεταγραφολογία, καθώς η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται – σύμφωνα με τοπικά ρεπορτάζ - εκτός από τον Καμαρά να θέλει και τους Σισέ, Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί.

Η Σέφιλντ για τον... μισό Ολυμπιακό!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει απλώσει τα δίχτυα της προς το λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, καταθέτοντας μάλιστα και επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά. Μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή. Όχι μόνο επειδή η προσφορά ήταν χαμηλή (σ.σ. λέγεται ότι ήταν κάτω από 10 εκ. ευρώ), αλλά και επειδή ο Ολυμπιακός δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που και ο Αφρικανός δεν πίεζε να φύγει από την Ελλάδα (όπως είχε κάνει ο Ποντένσε).

Τις τελευταίες μέρες όμως το «κακό» έχει παραγίνει στην Αγγλία με τη μεταγραφολογία. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που η Σέφιλντ εμφανίζεται να θέλει τη... μισή ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Επαναλαμβάνουμε ότι τον Καμαρά όντως τον ήθελε και είναι δεδομένο ότι όλο και κάποια κίνηση αναμένεται να κάνει και στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς αναζητάει παίκτη στα δικά του χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, οι Άγγλοι την βάζουν στο «παιχνίδι» και για τους Σισέ, Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί! Ωστόσο, υπάρχει μία λεπτομέρεια. Από τα ρεπορτάζ της τις προηγούμενες ημέρες δεν υπήρχε η πληροφόρηση ότι η Σέφιλντ κοιτάζει για παράδειγμα στόπερ. Μάλιστα, προτίθεται να κάνει μία κουβέντα με την Λεβερκούζεν για να κρατήσει τον Ρέτσο. Συν τοις άλλοις, δεν προέκυπτε ούτε κάποιο ενδιαφέρον για την ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας.

Σίγουρα ο Ομάρ ως «πακέτο» είναι δελεαστικό, καθώς κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι έμπειρος σε μεγάλες διοργανώσεις και διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας. Ωστόσο, η Σέφιλντ δεν έχει διαρρεύσει προς τα έξω (τουλάχιστον για την ώρα) ότι ψάχνει για δεξιό μπακ.

Απλώς, όπως σε μία περίοδο που η αθλητική επικαιρότητα δεν είναι τόσο έντονη, αναπόφευκτα φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια και τα οποία τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία βάση.