Ονειρεύεται τον πάγκο της Γιουβέντους ο Μάσιμο Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα δήλωσε χαρούμενος στην ΑΕΚ, αλλά αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους και να κατακτήσει το Champions League

Ονειρεύεται τον πάγκο της Γιουβέντους ο Μάσιμο Καρέρα

Υψηλές βλέψεις έχει ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής της «Ένωσης», σε δηλώσεις του στα Μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του επεσήμανε πως είναι χαρούμενος από την πορεία του στην ελληνική ομάδα.

Παρόλα αυτά όμως, σημείωσε πως όνειρό του είναι να επιστρέψει στην Ιταλία και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, όπως επίσης και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου, με την κατάκτηση του Champions League.

«Θα ήταν όνειρο να προπονήσω τη Γιουβέντους και μακάρι να μπορούσα να κατακτήσω και το Champions League ως προπονητής. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Καρέρα.

Πέραν τούτου, ο τεχνικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας με την πανδημία του κορονοϊού και απάντησε:

«Στην Ελλάδα έχουμε λίγα κρούσματα σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κόσμος τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες της κυβέρνησης και μένει σπίτι του. Διαβάζω ότι στην Ιταλία, αντίθετα, πολλοί δεν το κάνουν. Δεν είναι ν’ αστειεύεσαι με την υγεία. Πρέπει να μείνουμε σπίτι, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα».